Preturi incredibile taxa de gradinita de la 600 ron | Suna acum : 0749.233.851

Grădiniţa noastră este cel mai frumos şi prietenos mediu în care copiii dvs. se pot simţi fericiţi şi relaxaţi. Scopul nostru este de a crea un mediu inspiraţional şi iubitor pentru dezvoltarea personalităţii copiilor cu bucuria caracteristică vârstei.

Gradinița cu Program Prelungit” Pinochio” funcționează într-o vilă pe doua nivele, cu spații interioare și exterioare modern amenajate,respectând particularitățile de vârstă antepreșcolară și preșcolară, care permit o bună desfășurare a programului instructiv–educativ.

Interiorul este generos , 4 săli de clasă, bibliotecă, hol de acces cu vestiare, sală de servit masa, bucătărie proprie, cabinet medical, 3 grupuri sanitare . Curtea are o suprafață de cca.400 mp, cu spațiu de joc în aer liber, destinat activităților sportive, recreative , dotat cu multe aparate de joaca și mult spațiu verde format din pomi fructiferi, iarbă și flori.

Gradinița cu Program Prelungit” Pinochio” funcționează cu un număr de patru grupe cu program prelungit, create pe nivele de vârsta, pentru ca fiecare copil să se bucure de activități didactice și recreative specifice vârstei si particularităților sale individuale. Personalul gradiniței este format din educatoare specializate, avand definitivat sau gradul didactic II, consilier școlar, logoped , asistenta medicala, bucatar și personal de îngrijire calificat.

Grădinița cu Program Prelungit” Pinochio” propune o variată ofertă educațională care cuprinde:

ACTIVITĂȚI INSTRUCTIV-EDUCATIVE pe domenii experiențiale:

– Domeniul Limbă și Comunicare
– Domeniul Științe
– Domeniul Om și Societate
– Domeniul Estetic și Creativ
– Domeniul Psihomotric.

Activitățile din curriculum-ul național sunt desfășurate integrat și interdisciplinar, dând unitate și continuitate obiectivelor programei.
ACTIVITĂȚLE INSTRUCTIV-EDUCATIVE SUNT ALTERNATE cu :

-activități liber-alese, desfășurate pe centre de interes ale copilului;
-activități distractive și recreative.
-activități de dezvoltare personală, fiecare copil putând opta pentru o activitate care îl interesează în mod deosebit sau care presupune dezvoltarea unui talent descoperit
-activități de consolidare a cunoștințelor și deprinderilor dobândite;

OPȚIONALE ( CDȘ):

În cadrul grădiniței se organizează ateliere de lucru, programe opționale prin care se desfășoară o mulțime de activități distractiv-educative, sportive care contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor și completarea educației lor. Acestea sunt efectuate de către cadre didactice cu o bogată experiență din Gradinița cu Program Prelungit”Pinochio” și de alte cadre specializate, pe baza unor planificări anuale proprii.
Opționalele se desfășoară pe toată durata anului școlar cu teme și subiecte atractive, în funcție de anotimp sau eveniment socio-cultural. In urma ședintelor cu parinții se pot alege opționale din următoarea listă (pentru copiii de peste 3 ani.)
”Căsuța cu povești”(artă dramatică)
”Fantezii muzicale”(balet ,dans modern, dans popular)
”Viața în culoare ”(pictură, desen, modelaj, activități practice)
”Tainele calculatorului”(formarea deprinderii de a folosi corect calculatorul)
” Și eu vreau să vorbesc corect!“ (ședințe de terapie logopedică)
”Engleza pentru cei mici”( informatii despre Uniunea Europeană, modalități de integrare în U.E., învățarea limbii engleze)
”Diferiți, dar impreună”(dezvoltare personala)

ACTIVITĂȚI EXTRACURRICULARE

Spectacole de teatru și circ, vizite la muzee, vizite la Gradina Zoologică, plimbări recreative in aer liber, excursii, organizare de serbări, derularea unor proiecte educaționale, etc.

ALTE FACILITĂȚI:

Gradinița cu Program Prelungit” Pinochio” pune la dispoziția beneficiarilor urmatoarele facilități

– bucătarie proprie(autorizată din punct de vedere sanitar-veterinar) și sală de mese;
– asistentă medicală;
– grădinița funcționează pe toată perioada anului;
– petreceri cu ocazia zilei de naștere, onomastică, sau a altor evenimente deosebite;
– echipamente de inaltă tehnologie (televizoare, calculatoare echipate cu softuri educaționale, DVD, combină muzicală, statii audio,etc);

Succesul Gradiniței cu Program Prelungit ”Pinochio se bazeaza pe o echipă tânără de profesioniști, care sunt dedicați copiilor în totalitate, încurajându-le cu căldură primii pași, atât de importanți pentru viitorul lor ca școlari și mai apoi ca adulți. Echipa gradiniței este formată din educatoare cu experiență și studii de specialitate, din profesori de limbă engleză, profesori de specialitate pentru materiile opționale, consilier școlar, personal auxiliar, asistentă medicală, specialiști colaboratori (medici,logoped).

Misiunea cadrelor didactice din grădinița este aceea de a-i învăța pe copii să vorbească despre ei, despre ceea ce simt și gândesc, să pună accent pe educația emoțională, să-și critice propriile idei negative, să se revolte împotriva temerilor lor, să-și gestioneze gândurile, emoțiile, sentimentele, să nu devină niște oameni pasivi, să fie puternici și în lumea interioară, să nu fie fragili pe terenul propriului psihic când vor fi mari.

Dacă aveţi orice întrebări şi nu aţi găsit răspunsul pe site-ul nostru, nu ezitaţi să ne contactaţi şi vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Gradinita PINOCHIO Bacau prin WWW.GRADINITA-PINOCHII.RO nu colecteaza si nu proceseaza in scop de marketing direct ori indirect prin terte persoane informatii cu caracter personal. Acest site este dedicat informarii persoanelor interesate.

GDPR

Gradinita Pinochio | Politica de confidentialitate | Termeni si conditii